Followers

Sunday, September 26, 2010

JODOH...........


Salam... dah lama x update blog...Pada 13 Sept 2010 yg lalu aku menyambut hr lahirku yg ke-26. Bertambh lg umur aku. Hahaha.. Mak dah mula tnya bl ko nk kawin? Aku dah menetapkn bhw aku akan berkahwin lg 2 thn. Skrg ni aku nak berbakti dl pd mak ayah aku. Aku takut nanti dh kawin dah ada komitmen x mampu nk berbakti pd mereka.Calon dah ada ke blum? mak aku tnya. Klau dah ada jgn lh tunggu2 nanti dia lari lak. Aku jwb otw je. huhuhu... ntahlah.. Aku btul2 x sedia lagi utk kawin. Byk lg bnda yg aku nk buat. Aku nk cr apa yg aku nk dulu. Sblm nak png ank org ni, aku perlu sediakan keperluan. Nak cr umah n keperluan bl ke alam rumah tangga. Sebenarnya mak aku risau sbb dia tau yg anak dia ni akan lbhkan family. Family first.... Aku nak mak aku bhgia. Cukuplah apa yg kami lalui sblm ni. Sgt ssh. Nanti aku post entry lain klau ada yg nk tau ksh hidup aku...

Sunday, September 19, 2010

my STORY......

video

Sebelum bulan ramadhan yg lalu pihak ASTRO tlh dtg ke sekolah utk wat rakaman lagu NEGARAKU kat sek. Kami pun berkumpul lah kat tapak perhimpunan. Excited nk msk TV last2 ni hasilnya. x nmpk pun btg hidung aku or cikgu2 lain. Hahahaha.... lawak2. xpelah yg pntg anak mrd yg masuk. huhuhu... utk pengetahuan anda semua bdk perempuan yg wat isyarat last tu anak murid aku. Aku guru kelas dia.hahaha... macammn pun AKU BANGGA dgn mereka semua. Thanks ASTRO. Tahun dpn dtg lagi ya...............

Saturday, September 4, 2010

selamat hari raya........


Aku nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri...
Maafkanlah aku klau aku ada wat silap ngan sesiapa.
Mungkin x sengaja atau secara sengaja.
Hari ni aku dah nk blk kg.
Selama seminggu gak aku xkn update blog aku ni.
Berhati2 di jln raya ya bg yg memandu..

Buka pose sama2 lg.....

Bulan pose thn ni byk kali gak aku buka pose kat luar. kali ni kami pi AFNAN. Lokasinya kat klang. Aku suka kdai ni sebab dia punya ikan siakap 3 rasa best gila n teh ais dia. Kali ni kami pergi seramai 15 orang termasuk kanak2. Best gak kuar ngan kawan2 tmpat kerja yg dah kawin n ada anak ni. leh main ngan anak diorg. Kat bwh ni aku ltkkan pic. x sempat nak tulis pnjg2 ni...