Followers

Thursday, June 2, 2011

Rutin Balik Kampung...

Salam semua...... Sekarang musim cuti sekolah, 2 minggu cuti lak tu. Fik bl cuti sekolah mesti mati akal. X tahu nak buat pe, rutinnya makan, tido, pi umah apak, n plg pntg layan TV n FB. Arghhh bosannnya.... Nak jumpa kawan tp diorg biasalah kan x dpt cuti. Cuti lain2, nak wat camne kerja x sama bidang. Kerja byk sebenarnya tp semuanya ada kat Shah Alam. Nak bw blk kg, malaslah berat fail2 tu. So apa lagi, duk goyang kaki lah. Cuti susah, kerja pun susah. Arghhhh........... X best kan nak buat aktiviti bila xde kawan ni. Fik ni dahlah kawan x ramai, terpaksalah duk terperuk kat umah ni. Layan FB pun dah boring, dgr lagu pun kena ada mood. Tu lah rutin bila fik ada kat kampung. Bosan kan..... Kawan2 buat pe bila cuti? mesti seronok kan....


*hari Sabtu ni dah balik Shah Alam.

1 comment:

  1. best giler blk kg...hurmm....bile lak aku ley blk..

    ReplyDelete

Orang yang Comel