Followers

Sunday, July 31, 2011

Layan Captain America: The First Avenger


Salam semua... Semalam Fik pi tgk wayang, dah lama x tgk baru smlm berkesempatan. Sebenarnya Fik ni x suka sgt ngan cite omputih ni. Semalam member ajak Fik join je lah. Tapi mmg puas hati lah. Fik bg 5 bintang. Seronok gak lyn cite mcm ni sekali sekala. Dlm cite tu org yg kecik dan x layak jd askar leh bertukar jadi tinggi n bertubuh sasa. mmg x logik, tp nm pun cite kan. Sapa yg x tgk lagi, Fik sarankan korg pi tgk. Smlm mmg penuhlah . Cayalah... Lps ni nak tunggu kemunculan cite Captain Malaysia. Fik jd pelakon utama boleh x? hahahaha...... Pelakon utk anak2 murid ku. hehehe....





Nota kaki : Dapat release bosan....

2 comments:

  1. bagi 5 bintang? WoW! ni yang buat aku nk tengok crita tuu.. ;)

    MySuaraBlog: Asal Usul Kaca Mata Hitam

    ReplyDelete
  2. bagi aku lh.... sbb aku enjoy tgk cite tu.

    ReplyDelete

Orang yang Comel