Followers

Friday, August 5, 2011

Saya Segak Berbaju Melayu

sila klik klau mahu ke contest ini.

Salam ramadhan semua...Tiba2 terasa nak join contest, mcm menarik je kan.. Klau korang pun nak join just klik kat gambar atas ni. Syarat2 pertandingan dan hadiah yg menanti pemenang ada kat situ. Siapa ya yg buat contest ni? ownernya ialah mr.kucing's . seperti tajuk di atas mestilah aku ni seorg lelaki kan. hehehe.... nak tgk pic aku berbaju melayu?


Pic ni disnap pd thn lps, kat dlm bilik pemulihan di sekolah tempat aku mencari rezeki. sorry aku xde pic full berbaju melayu aku sorg2. So aku amik pic ni. Yg sebelah aku tu kak laila, cikgu sek tmpat aku ajar. Dia ni dah kawin ok, jgn nak sibuk tnya no phone kat aku ya. Nanti suami dia marah kat aku. Sebenarnya gambar ni di ambil selepas majlis sambutan hari kanak-kanak dan hari raya aidilfitri. Kiranya baju melayu ni baju raya aku thn lps. Baru brp kali je aku pkai baju melayu ni. Sebenarnya aku x lah suka sgt pkai baju yg berwarna merah, tapi bila beli baju ni nampak cantik dan selesa. Tu yg sayang nak pkai selalu. hehehe... Tu je lah cerita aku psl baju melayu ni. Segak x aku? heheh Jgn perasaan lah en fekhry..So apa lagi undilah aku. oppss igt AF ke. AF dah hbs lah. K.lah sekian cerita aku psl baju melayu ni. bye.....


Nota Kaki : Ptg ni aku akan pkai baju ni utk majlis berbuka puasa kat sekolah.

5 comments:

  1. Salam ^^,
    Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

    jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

    have a nice day and good luck !

    ReplyDelete
  2. bergaya sungguh.
    gudluck ya.

    Mira pun join :)
    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/contest-baju-melayu-baju-kurung-n-e-f-f.html

    ReplyDelete
  3. cntik juge bju mlyu wrne mrh.. gud luck ;)

    ReplyDelete
  4. gud luck...

    aku pun join la..
    haha..

    http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

    ReplyDelete

Orang yang Comel