Followers

Tuesday, May 29, 2012

Bertukar Status....


Selamat bercutu buat semua pendidik dan juga anak murid.... Masa cuti sekolah ni lah juga Fik banyak mendapat undangan Majlis Perkahwinan. Tapi tahun ni agak special bagi Fik sebab 2 orang best friend Fik akan melangsungkan perkahwinan mereka pada tarikh yang sama iaitu 30 Mei 2012 (tinggal sehari je lagi).. Kedua2 best friend Fik ni akan melangsungkan majlis perkahwinan mereka di kelantan. Esok Fik akan bertolak ke sana.. Nak tahu sapa best friend yg Fik maksudkan tu... 


Faizul akan melangungkan perkahwinan dengan gadis idaman yg dikenalinya di Universiti dulu Ana yang juga orang kelantan. Faizul ni selalu teman Fik bila hujung minggu sbb dia kerja jauh sikit dari Shah Alam. Dia juga merupakan bekas housemate Fik. Fik byk gak teman dia pi cari barang hantaran, buat kad kawin n macam2 lagi. Fik ucapkan selamat pengantin baru dan semoga berbahagia..


Ni sorang lagi best friend Fik yang akan bertukar status dari Cik kepada Puan iaitu Wan.. Dia bakal menjadi isteri kepada Iwan yang berasal dari Johor. Wan ni posting sama dengan Fik. Klau korang nak tahu tinggal Fik sorang je yg tak kawin lagi dari geng sama posting.. Wan ni banyak gak tolong Fik. Harap2 lps dah kawin ni boleh minta tlg lagi. Hihihi.. Selamat menempuh alam rumah tangga ya Wan..

P/S : Doakan perjalanan Fik esok ya.. (Nanti Fik update gambar kawan kedua2 best friend Fik ni).

4 comments:

  1. Takpa Fik.. ada jodoh tak kemana.. mana nk taw lepas ni Fik pulak.. gd luck! :)

    ReplyDelete
  2. abg.. ati2 dlm perjalanan.. smoga majlis kwn2 baik abg specially kak wan berjln dgn lancar.. insyallah.. akan sampai masa abg tak lama lagi.. amin.. ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat oengantin baru buat mereka berdua.fik bila lagi?

    ReplyDelete

Orang yang Comel