Followers

Sunday, December 18, 2011

Result CANDID CONTEST.....

Assalammualaikum dan Selamat Berhujung minggu.....

Seperti tajuk yg Fik coretkan kat atas ni, Fik ada masuk 1 CONTEST yang dianjurkan oleh blogger yg bernama MUNA RAHIMAH baru2 ni. Ni CONTEST Fik yang ke-5. Fik x pnh mng 1 CONTEST pun lagi, tp Fik ttp x putus asa. Bukan kemenangan yg dicari tapi penyertaan. Fik nak cerita yg FIK merupakan antara contestant yang disenarai pendek pada peringkat akhir wlaupun x menang. hihihihi..... dari 1038 penyertaan PIC fik tu dapat TOP 30... happy sgt sbb selalunya peringkat awal dah kalah... hihihi..
Ni pic yg Fik pertaruhkan...


Klau korang x caya KLIK kat sini MUNA RAHIMAHRasa happy sangat wlaupun x menang. Nak tahu x siapa yg menang just klik ni RESULT CANDID CONTEST. Lps ni Fik nak join lagi contest2 lain. Nak blogwalking bnyak2 blog...

P/S: JANGAN MUDAH PUTUS ASA...

2 comments:

  1. heheh. tahniah top 30. wah dah 5 contest ? aku baru first yang muna ni. hehe

    ReplyDelete

Orang yang Comel