Followers

Monday, December 19, 2011

SEGMEN : SIAPA KAWAN FB FIK? # WAN GRUSSHUPER

Assalammualaikum & Salam 1 Malaysia......



Segmen FIK dah mula hari ni, so hari ni org pertama yg Fik nak perkenalkan ialah WAN GRASSHUPER....


WAN GRASSHUPER.....

Macam mana ya FIK leh knl dia ni? FIK yg add dia dl sbb tgk profile picture  dia yg cantik. Wan ni orang Alor Setar tapi kerja kat Taiping. Yang blh Fik rapat ngan dia kat FB ni sbb FIK beli camera DSLR dr dia. Masa dia wat iklan kat FB tu Fik trs tnya sbb Fik mmg dah lama cari. Harga yg dia tawarkan lak mmg murah. Alhamdulilah Fik bl juga camera tu dr dia... Dia pos je ms tu,sbb jauh nak pi amik kat Taiping tu. Dia ni rupa2nya byk camera DSLR ni sbb dia photographer part time. Fik suka tgk hasil editing diat mmg cantik. Fik x mampu pun nak buat.. Gambar yang paling Fik suka ialah gambar ni :


Cantik Kan???



Wan ni selalu dapat JOB tangkap gambar orang kawin... gambar2 model pun dia ada tangkap. cantik2 sangat gambar yang dia amik.*dah bodek ni bagilah sikit share ya... hihihi (grau je) Serius Fik mmg suka tgk Picture2 dlm album kat FB dia... Nak tengok antara koleksi gambar kawin yang Wan ni tangkap? Ni dia......

cantik kan....

Romantiknya.....

Sangat cantik hasil editingnya...

Selain gambar kawin ada gambar lain juga yang dia ambil. Ni salah satunya..... 



wah ayunya....


Sapa rasa yang berminat blhlah menghubungi beliau jika mahu menempah beliau untuk menjadi photographer. Harga blh dirunding kan Wan.... hihihi pandai2 je Fik ni klau mahu knl or tempah dia leh add FB dia just klik kat nama dia kat picture yang atas sekali yang ada picture wan grasshuper ni. Wan aku x minta pun share ya.. saja wat promosi utk ko... hihihi..... So ni lah Segmen Fik yang baru anjurkan, dan WAN GRASSHUPER adalah org pertama yg FIK perkenalkan... hihihi... saja promosi kawan2. Wlaupun x pernah jumpa tp dia ni mmg baik. Aku tanya je pndapat dia psl camera or editing n dia x kedekut ilmu tau. Oklah selesai orang pertama, next post Fik akan perkenalkan perempuan lak. Hihihihi... kt gilir2 ya. Oklah sampai setakat ini dulu. Sekian.....

P/S: Kawan biar Ikhlas.....

2 comments:

  1. hurm, my blog seems like has been removed from the list.

    anyway, his kacak.

    ReplyDelete

Orang yang Comel