Followers

Thursday, March 7, 2013

SEGMEN: DIRIKU ISTIMEWA




Salam ahad buat semua... Sejak 2009 Fik berblog x sempat nak buat segmen yang bagi hadiah kat sesiapa. So, hari ni Fik nak buat satu SEGMEN iaitu SEGMEN : "DIRIKU ISTIMEWA".

SYARAT PENYERTAAN :

1. Tulis satu entry yang bertajuk "SEGMEN : DIRIKU ISTIMEWA"
2. Tampal banner kat atas tu dan linkkan ke entry ini. ambik kat sini. ( http://3.bp.blogspot.com/-6AGtCWe6NRI/USlr1I_GkiI/AAAAAAAAEH0/UgJB0738X0E/s1600/valentines_day_special-wide.jpg)
3. Ceritakan apa keistimewaan tentang diri anda berbanding orang lain. Contohnya : Fik pandai berbahasa Isyarat. Tulislah dengan penulisan dan ayat yang menarik supaya dapat memikat hati hakim... hihihihi. 
4. Letak link entry korang kat bahagian komen entry ni.
4. Follow blog ni : Fik, Syirah & Haffiz
5. Like Fan Page ni : Fik, Syirah & Haffiz.
6. Follow twitter : Syirah.
7. Add Fb : Fik & Syirah.

(semua syarat perlu dipatuhi ok dan pada yg xde akaun twitter still blh join dan anda x akan di potong markah)

HADIAH MENARIK MENANTI ANDA :

2 x Shawl  (sponsor by SYIRAH)
2 x ION Watch (sponsor by HAFFIZ)
3 x Novel (sponsor by Fik)
1 set sudu
Tuala
Kerongsang 
dan mungkin ada lagi yg lain sebab Fik tengah cari sponsor.

TARIKH PENYERTAAN :

Mula 24 FEB dan akan Tamat pada 7 MAC (pukul 11.59 p.m)
Oppss... SEGMEN ini dilanjutkan sehingga 10 MAC 2013 (last 11.59p.m)

P/S : Pemenang akan dipilih berdasarkan penulisan yg menarik dan keistimewaan diri.


19 comments:

  1. http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  2. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  3. Join :)

    http://ihazaliza.blogspot.com/2013/02/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  4. Done.. join tis cigu http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/02/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  5. shad join ya,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/02/segmen-diriku-istimewa.html

    terima kasih..

    ReplyDelete
  6. mesti follow smua syarat? tpi sy x punya twitter....so sy batalkan niat nk join huhu....btw, ALL THE BEST !

    ReplyDelete
  7. saya join jugak ..
    http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  8. nak sponsor blh?

    jemput singgah entri baru :)
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/tips-berhenti-merokok.html

    jemput like sini juge ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
  9. join

    http://eddysyrol.blogspot.com/2013/02/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  10. JOIN

    http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  11. slm...cube nasib kt sni..=)
    http://cheerymessy.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  12. http://isabellaidura.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

    next segmen saya nak jadi sponsor. Cari saya tau.

    ReplyDelete
  13. http://dayahdanish.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html.. Dah join.. jemput baca dengan penuh tekun :D

    ReplyDelete
  14. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  15. sy join^^..http://www.nabilabiela.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum . Ira join ye abg cikgu yang handsome . =)

    http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

    ReplyDelete
  17. macam tak tgok je blog kita.. add friend pun tak.. kan?

    ReplyDelete

Orang yang Comel