Followers

Wednesday, March 16, 2011

Kenangan 2010: 1 Malaysia Music Marathon

Salam semua.... Tetiba teringat kenangan pd tahun 2010, kenangan conduct koir bahasa isyarat. Sekolah aku terpilih untuk wat persembahan untuk masuk dalam Malaysia Book Of Record. Persembahan murid Pendidikan Khas 11 jam tanpa henti. Seronok pengalaman ini x kan aku lupakan. Aku terpilih sebab menang tempat ke-2 pertandingan koir bahasa isyarat peringkat sekolah. Aku conduct untuk kelas 3 Kasih( aku lah guru kelasnya) dan 3 Mesra. Kami wat persembahan lagu Hari Ini dan Semalam (sixth sense). Kat bawah ni ada pic n video semasa hari kejadian. hehehehe............ Semoga terhibur.

backdrop majlis tersebut

aku yg tgh conduct...

like this picture.....

ni lah anak2 didikku dgn bantuan pn hasnizah


video

hayatilah... sesunguhnya mereka yg istimewa jg berhak berhibur

2 comments:

  1. subhanallah, suke tengok video klip adik2 comel ni...^^
    pandainye mereka...
    impressed..

    ReplyDelete

Orang yang Comel