Followers

Wednesday, January 25, 2012

Hasil Berjimba Ria....


Apa khabar semua? Smlm Fik dh bgtau yg Fik pi berjimba ria kan... Nak tahu x Fik pi mn smlm? Hihihi.. Ada ke org yg nak tau ya? Smlm Fik pi Shopping kat Jusco Bukit Raja, Klang dan Sunway Pyramid. Hahaha... Smlm ada mood utk bershopping... lgpun sale smpena Chinese New Year x habis lagi. Jom kt tengok apa hasil  Fik bershopping smlm. hahaha... Bukan nak RIAK ok? Just nk kongsi jer....


1. Jam Tangan... Ni Fik dapat diskaun 20%.. Mula2 teman kawan, dia nak beli jam untuk hantaran tp Fik tgk jam ni terus tergoda. TERGODA ok...hihihi Jam ni sbb patent dia empat segi n simple. X suka yg serabut2. Nilah jam plg mahal yg Fik pnh beli. 


Smart x bila ia di pakai di pergelangan tangan Fik?


2. Kasut.. tetiba lalu kat 1 kedai tetgk kasut ni, mcm best jer. kbtulan kasut berjalan dah 2 thn x berganti. So apa lagi test n terus sambar. hihihi... 



3. Selipar.. Hahaha.. sbnrnya xde niat pun nk beli. Kbtulan member dapat voucher sbb voucher tu smggu je tarikhnya, So Fik apa lagi bllah, tmbh sikit je duit Fik.. hihi. Untung2. 


4. Baju.. Mula tgk baju yg di pkaikan kat patung yg warna merah tetiba selak punya selak terjmpa baju ni. kain dia sejuk n mmg dah lma fik cari design ni...


Ni lah rupa baju ni... Cantik x? hihihi... 

Tu lah 4 barang yang menyebabkan Fik mnghabiskan duit smlm. Alah klau x bl brg abis gak duit tu. Penat2 kerja, apa lagi bl lah kan. hahaha... tu je yg Fik nak kongsi ngan korang. Sapa leh teka brp duit Fik hbs smlm? tapi yg pntg semuanya di beli ada diskaun. Berbelanja berhemah...

P/S; Tak sabar nak bergaya dengan semua brg yg Fik bl ni. hihihi

6 comments:

  1. wow! shopping sakan!! lain kali ajak ler sekali! hihi

    ReplyDelete
  2. Macam2 shoping..kcian org kapit..bole tgk jela..huhu

    ReplyDelete
  3. umar: hihihi
    Anna: takpe nanti leh shopping dgn org tersayang..

    ReplyDelete
  4. byk sungguh shopping...jeles..^______^

    ReplyDelete
  5. jgnlh jeles... nanti giliran cik ayuni lak..

    ReplyDelete

Orang yang Comel