Followers

Saturday, January 21, 2012

SEGMEN:SIAPA KAWAN FB FIK? #NURJIMAH

Assalammualaikum dan selamat bercuti semua..

Minggu ni Fik busy sgt2 dan klau korang perasan minggu lepas segmen Fik ni xde Fik update kan? Ada ke perasan ek @ hanya Fik yg berperasaan ya. Hihihi.. Fik minta maaf banyak2, dalam 2 minggu ni Fik banyak sangat kerja. Harap korang semua Faham ya. Untuk minggu ni Fik akan memperkenalkan seorang lagi kawan FB iaitu ..................


NURJIMAH HASSAN

Nurjimah ni berasal dari Sandakan, Sabah n sekarang menetap di Labuan. Fik x berapa ingat macam mana kenal Nurjimah ni tapi dia yang add Fik dulu. Dia ni muda lagi, jauh gak beza umur dengan Fik. Pangkat adik je dengan Fik. Klau korang nak tahu Nurjimah ni dah ada buah hati ya. AWAS kepada lelaki yg berniat nak mengorat ya, nanti BF dia belasah korang. 


Ni gambar dia ngan kawan2 dia, Nurjimah ni bila on9 Fb, klau Fik x tegur mesti ayat pertama dia "sombong ek". Hihihi... Selalu kami chat malam2 hari je. Sebab siang hari masing2 busy kerja. Ingat lagi dia pernah cakap yg Fik ni serius orangnya, takut dia nak tegur. Buat pe nak takut kan bukan ada kat depan pun, cuma chat kat depan laptop je. hihihi.

Nurjimah ni duduk kat Labuan bersama ngan family dia, so dia x suka sangat makan kat luar. Kiranya dia ni pandai masak lah kan..hehehe. Klau korang nak tahu Nurjimah ni teringin sangat nak pergi I-City kat Shah Alam ni. InsyaALLAH 1 hari nanti mesti tercapai impian dia ni. Sebelum Fik mengakhiri cerita mengenai Nurjimah ni, klau sapa2 yang nak add Nurjimah leh lah search kat FB dengan nama NURJIMAH HASSAN.

Esok Fik akan perkenalkan sorang lagi rakan FB Fik pastinya seorang lelaki dan juga dari Sabah.Minggu ni Minggu Borneo. Hihihi

P/S: Bila nak pergi Sabah ek?

4 comments:

  1. wahh....salam kenal..ehh...hihih

    ReplyDelete
  2. eyh,ada org putih la kt gmbr bawah tuh

    ReplyDelete
  3. hawiz : gatal. kang kn tumbuk ngan pakwe dia.

    rozuan : kakak ipar dia rsnya tu.

    ReplyDelete

Orang yang Comel