Followers

Wednesday, April 11, 2012

CUTI OH CUTI.....


Alhamdulilah hari ni rakyat Malaysia bercuti.. dapatlah berehat dan tido lebih lama.... Hari ni GENG GURU PELATIH ajak pi berkayak tapi akhirnya terpaksa dibatalkan kerana hujan. Plan B ialah bermain bowling... Gambar kat atas tu ialah anak murid Fik.. Fik ajak diorang join sama main bowling.... kedua2nya x pernah main bowling n mereka teruja lah juga bila main. Seronok bila tengok diorang main. Kebetulan kedua2nya Fik ajar diorang BM. Yang sebelah Fik tu namanya Fauzan dan sorang lagi Naim. 


Ni lah antara GURU PELATIH yang join main bowling tadi. Kitaorg main start kul 3.15  dan habis kul 5... Sebenarnya hampir sejam duk tunggu turn. Akhirnya turn kami pun tiba. Ingatkan bila hari cuti orang ramai duk berehat kat umah. Rupanya orang ramai spend time pi main bowling n jalan2 ngan Family masing2. Ok meh nak kenalkan diorang yg tudung hitam tu cikgu Fatimah, sebelahnya cikgu Amirah n yg pakai spec tu cikgu Iryana. Diorg ni sporting giler, happy dapat kuar ngan diorang td. Kitaorang main ber8 tadi plus 1 orang lagi jadi penonton. Gambar yang 3 orang lagi x sempat nak snap sbb bila main dah lupa nak tangkap gambar.


Naim VS cikgu Amirah... Sangat happy bila tgk diorang main tadi. Ke longkang? ke belakang ? semua versi ada.... Naim ni boleh dengar n cakap sikit2 n tambah2 lagi dia hensem hihihi.... Klau dia baca ni mesti dah kemabang hidung dia...


Ni pulak cikgu Iryana VS Fauzan... Anak murid tinggi dari cikgu da.... Fauzan ni pemalu sangat budaknya. Lagi2 dengan cikgu perempuan. Tapi dia ni byk peningkatan n cepat belajar. Macam main bowling tadi, nyaris nak mengalahkan cikgu2. So P&P bowling kami tercapai tadi. Hihihi... Next time Fik akan bawa murid2 yang lain lak klau berkesempatan... 

P/S : Seronok dapat main sukan yang diminati.

1 comment:

  1. wah, syoknya maen bowling.wan mmg minat maen bowling

    ReplyDelete

Orang yang Comel