Followers

Sunday, April 29, 2012

Happy Birthday & Sayonara


Salam Hujung Minggu buat semua... Hujung minggu korang wat per? Fik teman best friend cari brg keperluan untuk perkahwinannya x lama lagi. Tapi bukan nak cite pasal best friend, Fik nak citer apa yg jadi pada hari jumaat baru ni. Hari jumaat baru2 ni sekolah Fik ada wat sambutan hari jadi bagi murid yang lahir dari bulan januari hingga mac dan juga majlis perpisahan guru pelatih dari IPGIK. 


Ni Ahmad Izzul Iman @ Iman yang lahir pada 10 Januari 2001 merupakan salah sorang anak angkat yg Fik dapat dan Fik diamanahkan menjaga dan membantu jika terdapat apa2 masalah pada Iman. Fik x pernah ajar Iman tapi kenallah ngan perangai Iman ni.


Fik ada bagi sesuatu utk Iman iaitu sesuatu yang berguna dalam proses P&P.... Harap Iman hargai hadiah yang cikgu bagi ya. Belajar rajin2 ya Iman.


Ni pulak gambar guru-guru pelatih yang membuat praktikal selama 3 bulan di sekolah ni. Fik doakan diorang akan jadi guru yang baik, sedia hadapi apa2 rintangan dan sentiasa bersemangat mendidik anak bangsa. Fik juga nak minta maaf ngan korang semua mana tahu terlepas cakap ke, terkutuk, terpaksa dan sebagainya. Teruskan Perjuangan... 

P/S : Esok kembali menjalankan tugas setelah 3 bulan bersenang lenang. hihihi

2 comments:

Orang yang Comel