Followers

Wednesday, February 9, 2011

contest me & animal


Salam 1 Malaysia......
Tiba2 tangan aku ni gatal nak join contest ni...... contest ni adalah dr rakan blog yg baru aku knl and follow... sapa ek? siapa lagi klau bkn EN.HaWiZ kita ni dan penaja hadiah tempat ke-2 Cik Sue & Ayeen. Bukan sebab hadiah dia aku nak join tp sbb aku nak kongsi pasal haiwan yg paling aku suka.... Aku suka haiwan ni bukan sebab aku pelihara ia tapi sebab aku suka makan..... Apa ek?Jawapannya ialah IKAN. Aku suka sangat makan ikan. Sebab aku ni tinggal kat tepi sungai pahang kot. Hahaha.......

Ni aku nak cita sikit pasal pic yang aku ltk kat bawah ni. Dua2 pic ni masa aku pi mancing. Pic yang 1st ni aku mancing siap pakai kain pelekat lagi hehehe.......Ni masa kat Janda Baik. Aku mancing kat kolam.. dapat ikan jelawat. Pic yg ke 2 lak masa aku pi mancing kat JORAN RIMBA di Sg. Tekala, dapat ikan PACU (org Selangor pgl nama ikan ni). Persamaan masa aku dapat ikan ni ialah sbb aku pakai T-shirt PAUL SMITH dan aku guna pancing orang. hehehe...

PIC NO 1



hebat x mancing pakai kain pelekat?


PIC NO 2


aku suka ikan sebab isi dia be
st
n ada protein........


Sebelum terlupa aku nak tagged 2 org member aku ni hehehe ...... Mereka ialah En. Masri dan Cik Najmul. Makanlah ikan untuk jadi sihat dan kuat.... hehehe... sekian.








3 comments:

  1. salam...amier..ko jgn lupe lak copy ko nyer entry contest ni then post kt komen yg contest aku tuh...bru la aku ley tgk byk2 nnti..okey...hihi,...penyertaan ko dah disahkn..tenkiu for join..n follow...hihi..tenkiu sgt...gud lux..

    ReplyDelete
  2. pic satu tu style giler bro...

    ReplyDelete
  3. gd luck yer..n tanx join contest ni n folo sy..

    ReplyDelete

Orang yang Comel