Followers

Thursday, September 13, 2012

Bertambah Lagi Usiaku.....


Hari ni bersamaan 13 September genaplah umur Fik, 28 Tahun.. Alhamdulilah... Masih berpeluang untuk hidup di muka bumi ini. Cantik x kek kat atas tu... Tu hasil surprisenya kawan2 sekerja yg selalu ada dr sejak Fik posting sampai hari ini. Tq banyak2, walaupun korang celebrate 2 hari awal. Harap persahabatan kita sampai bila2. Tq very much...


Ni lah mereka yang mengaturkan segala surprisenya.... TQ..


Ni lah ketua segala perancang... Tq kak ma.


Pagi2 pi sekolah Fik dah dapat  birthday dari anak murid yang paling bising dalam kelas yg Fik ajar, Kaylie. Dia mmg kecoh betul lagi2 hari ni. Tq kaylie.. Cikgu terharu sangat. X habis ngan Kaylie, ada sorang anak murid comel Fik bagi kad birthday kat Fik. Datang dengan tersipu2 senyuman bawa kad birthday kat Fik.


Daniel, Si Comel ni bawa kad yang dia lukis sendiri hasil pengajaran cikgu seninya cikgu Pauline. Fik senyum dan speechless masa dapat kad ni. Mmg terharu sangat. Memanh untung jadi cikgu kan, walaupun anak murid Fik ni Khas dia tetap menghargai cikgunya... Arghhh.. Birthday yang sangat bermakna tahun ni. 


Petang tadi pi main badminton dan kami kawan2 lelaki singgah makan lps tu. Tengok Fik kena paksa amik picture ni walaupun bukannya kek tu. Lawak sangat tapi sangat happy. Diorang berusaha panggil akak kedai makan tu nak lilin ni... hihihi tq semua.


P/S : Terima kasih pada sahabat2, rakan2 Fb, rakan2 sekerja, anak2 murid, rakan2 Blogger dan semua individu termasuk keluargaku kerana sudi wish birthday to me dan mendoakan yang baik2 buat Fik. Terima Kasih banyak2.

5 comments:

  1. selamat hari lahir.. hepy btul tgok abg smbut birthday.. :)

    ReplyDelete
  2. happy burfday... salam perkanalan... nice blog...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir...huhu...sori i'm late..

    ReplyDelete

Orang yang Comel