Followers

Wednesday, September 5, 2012

Lain Dulu Lain Sekarang...



Salam rabu buat semua..... Malam ni tetiba tengok balik picture2 lama n rs nak gelak pun ada. Pejam celik pejam celik dah lama aku tinggalkan zaman universiti yang penuh dengan kenangan yg sangat indah. Rindu sangat rasanya. Korang tengok slim x Fik masa zaman universiti dulu. 6 tahun byk gila perubahan dulu kering je n sekarang hahahaha... makin bulat. Mana lbh ok korang rasa? hihihihi. 


Ni lah geng2 group assignment Fik masa kat UPSI dulu. Tinggal yg baju biru dan oren je yg blum kawin. Yang lain dah jadi bapak orang dah. Suci je gambar ni kan, hahahaha..... 


Tengok gelagat kami mmg happy je masing2. Seronok sangat. Semoga persahabatan antara kami terjalin sampai bila2. Bila nak wat reunion ya...

P/S : Banyak lagi gambar sebenarnya tapi malulah. Nanti ada yg gelak sampai guling2.

2 comments:

Orang yang Comel